Visser 't Hooft Lyceum

Kansrijk en uitdagend

Alles voor groep 8, klik hier

Visser 't Hooft Lyceum

Locatie Leiderdorp


vhl_LP_home001.jpg


Muzenlaan 155
2353 KD Leiderdorp
tel. 071 5890488
e-mail: info@lp.vhl.nl
Is uw kind ziek? Belt u dan dezelfde dag tussen 7.45 uur en 8.30 uur naar school, 071 5890488.
ls uw kind ook na een weekend nog ziek, belt u dan op maandagochtend opnieuw.

Het Visser 't Hooft Lyceum in Leiderdorp heeft in 2015-2016 de brugklastypen vwo (atheneum / gymnasium), havo-vwo, havo en mavo-havo. Er is een volledige afdeling mavo (vmbo-theoretisch) en een onderbouw (eerste drie leerjaren) havo en vwo.Havo- en vwo-leerlingen gaan voor de bovenbouw naar het Visser in de Kagerstraat in Leiden. Voor onderwijs en begeleiding van de leerlingen zijn twee kernteams verantwoordelijk: brugklassen havo-vwo, 2 en 3 havo-vwo; brugklassen mavo-havo, 2, 3 en 4 mavo.

Derdeklassers opnieuw naar Soldaat van Oranje

25-11-2015, 19:00

Net als een poosje terug de Rijnsburgse leerlingen, gingen ook de Leiderdorpse derdeklassers van de afdeling mavo dit jaar weer naar de musical Soldaat van Oranje. Met bussen vertrokken de leerlingen naar de theaterhangaar in Katwijk waar dit spektakel nu al vijf jaar onafgebroken speelt. Zonder uitzondering waren de leerlingen, èn hun begeleiders, superenthousiast over deze voorstelling, die niet alleen talloze technische en muzikale hoogstandjes biedt, maar die ook een indrukwekkende les bevat over het verzet in de Tweede Wereldoorlog.

vhl_home_soldaat2015.JPG

Winkelochtend voor ouderen

08-11-2015, 11:21

Het was een feest voor jong en oud, woensdag 5 november tijdens de jaarlijkse Winkelochtend. Meer dan 110 leerlingen van het Visser in Leiderdorp hebben zich volledig ingezet om een grote groep bewoners uit verschillende verzorgingstehuizen een leuke dag te bezorgen.
Dat begon al vroeg in de ochtend. Terrassen werden opgebouwd, koffie en gebak klaargezet, uitdeeltassen gevuld en klaargelegd. Tegelijkertijd was een grote groep leerlingen bij Leytenrode om in lange kolonnes de bewoners naar het Winkelhof te rijden.
De afgelopen dagen zijn we overstelpt met complimenten van winkeliers, stichting Pluspunt, de verzorgingstehuizen, de burgemeester en (nog veel belangrijker) de bewoners van de verzorgingstehuizen zelf. Als school voegen we er graag onze complimenten aan toe: hulde aan de leerlingen, jullie waren schatten, zorgzaam en beleefd!

pluspunt2015.jpggroep8141501.jpg