Activiteiten

Excursie indeling

Hieronder vind je de excursie indeling voor Oktober 2017.
Er zijn nog veel leerlingen in 4-mavo / 4-havo / 5-vwo die nog geen formulier hebben ingeleverd. Meteen op 21 augustus worden de formulieren weer uitgedeeld; ze zijn ook verkrijgbaar op het secretariaat Kagerstraat.
Vanaf dat moment kun je eventueel ook ruilen met anderen. Dat kan alleen als je samen met je ruilpartnerbij meneer Boer langsgaat om de ruil te regelen.
Op dit moment is er nog voldoende plaats bij de excursie Zuid-Engeland/Londen (we gaan een extra groep maken als er genoeg belangstelling is) en een paar plekken bij Polen.
Verder komen er twee thuisprojecten: Sport en een project gericht op doublanten in 4-havo.
Doublanten uit 5-vwo die al bezig zijn met hun profielwerkstuk kunnen daar in de excursie aan werken met hun 6-vwo-partners.

Programma Excursies Oktober 2017

Hieronder vind je de omschrijving van de excursies zoals die in oktober 2017 in 4-mavo, 4-havo en 5-vwo georganiseerd gaan worden. Klik op de juiste link voor meer informatie.
Op woensdagmiddag 3 mei is er vanaf 15.00 uur een informatiemiddag in het gebouw Kagerstraat. Verplicht voor deelnemers die volgend jaar in 4-mavo, 4-havo en 5-vwo zullen zitten.
Van een aantal excursies uit voorgaande jaren staan op deze pagina ook nog een aantal (foto)reportages.
Je vindt hier ook de uitnodigingsbrief voor de informatierondes zoals die eind april in alle klassen is uitgedeeld.

Excursie London

Londen2014_LL.jpg

Excursie Polen

groepsfoto_polen.jpg

Excursie Peking

chinese_excursie_Peking_2012.JPG

Uitwisselingen 2017-2018

In de 3e klassen gaan we weer op uitwisseling. We hebben contact met scholen in Finland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Slovenië.
Voor alle uitwisselingen moeten leerlingen onderstaand formulier invullen.
Je moet ook een foto van jezelf en een scan van je ID-kaart toevoegen en sturen naar uitwisselingen@vhl.nl.
In september wordt bekendgemaakt welke klassen naar welke bestemming gaan. De meeste uitwisselingen zijn in het voorjaar van 2018. Ingedeelde leerlingen krijgen voor kerst bericht over data en tijden.