Gaat uw kind volgend jaar naar de brugklas?


Wat biedt het Visser?

Het Visser is een school

Wil je iets weten over de school? Wanneer je het formulier hieronder invult krijg je binnen 3 werkdagen antwoord op je vraag. Je kunt natuurlijk ook met de school bellen: 071 5171661.

Filmpje kijken?

KLIK op de foto hierboven voor onze FILMPJES

Hoe is het op de middelbare school? Is tweetalig onderwijs, tto, moeilijk? Leren onderzoeken en ontwerpen? Chinees leren? Wil je mavo en misschien havo doen? Klik op de foto en bekijk onze filmpjes.

Verleg je grenzen!

Op het Visser in Leiden kun je kiezen voor tweetalig gymnasium, (tweetalig) atheneum en (tweetalig) havo. En daarmee zijn we een heel bijzondere school. Op onze school haal je niet alleen een waardevol diploma, maar je leert er ook over grenzen heen te kijken! Dat noemen we internationaal leren, of je nu in het Nederlands leert of kiest voor tweetalig onderwijs (tto). We bereiden je voor op jouw toekomst als wereldburger. We brengen je ook in contact met leerlingen in andere landen. Zo kun je meedoen aan buitenlandse studiereizen en uitwisselingen. Daarom zijn we één van de 40 ELOS-scholen, waar je over de grenzen heen leert kijken.

2017_verleggrenzen1a.jpg2017_verleggrenzen2.JPG

Je eigen taal prima beheersen en via de wereldtalen goed kunnen communiceren. Kiezen voor tweetalig onderwijs, Spaans, Chinees. Niet zomaar iets zeggen, maar dat eerst goed uitzoeken. Je leert vanaf de brugklas onderzoek te doen. Dat is een goede voorbereiding op een carrière in de wetenschap. Misschien wel de internationale wetenschap. Je kunt bij ons ook volop sportief en creatief bezig zijn. Op het Visser kun je schitteren, uitblinken en spelen. Maak maar een keuze uit ons aanbod: sport, muziek, toneel. Of als je dat wilt, Spaans of een extra training in een ander vak. Elke week hebben we een projectmiddag waarop je een andere kant van jezelf kunt ontwikkelen.

Het Visser is niet alleen een goede school, we zijn door Omroep West ook nog eens uitgeroepen tot de leukste school!

Wat wil je weten over tto?

Ga je naar de brugklas en wil je tto doen, maar twijfel je nog? Of wil je gewoon meer weten?
We hebben een aantal veel gestelde vragen over tto op een rij gezet.

Mavo

Havo/Atheneum

Gymnasium