Decanaat

Onze decaan is er op school om leerlingen van 2 tot en met 4 vmbo te ondersteunen in o.a. de keuze in een vervolgopleiding. Dit kan door middel van voorlichting over (beroeps)richting, profiel of vakkenpakketkeuze.
Omdat alle leerlingen op een bepaald moment een profiel moeten kiezen, begint die voorlichting al vroeg (in de 2e klas).
Ouders kunnen altijd contact opnemen met de decaan, of informatie inslaan op de informatieavonden die daarvoor zijn gereserveerd.

Nieuws van de decaan:

De decaan heeft voor de leerlingen en ouders van 2, 3 en 4 vmbo-t altijd wel nieuws. Denk maar aan open dagen, informatieavonden, gesprekken over vervolgopleidingen of over de LOB-methode!

De decaan houdt u graag op de hoogte middels de nieuwsbrief:

Weet jij al wat je na het VHL gaat doen?

De decaan is er ook om je te helpen met het kiezen van een vervolgopleiding. Dat is best een moeilijke keuze. Om je te helpen bij het maken van de keuze zijn open dagen van MBO's erg belangrijk! Hieronder vind je informatie over de open dagen van verschillende MBO's!

Decanaat Havo/Vwo:

Onze decaan is er voor de leerlingen van 2, 3 en 4 vmbo-t. Bij dringende vragen of opmerkingen is zij er natuurlijk ook voor onze havo/vwo leerlingen. Voor specifieke decanaat-vragen voor havo/vwo zijn er op de locatie Leiden twee decanen aanwezig:

Havo:
Mr. N. van der Salm

Vwo:
Mw. M. Pouw