Open Dagen op het Visser 't Hooft Rijnsburg

Een middelbare school kiezen is niet makkelijk. Er zijn er veel en allemaal hebben ze voor- en nadelen.
Voordat je kiest is het handig om bij scholen langs te gaan, sfeer te proeven, vragen te stellen en een beeld van de school te krijgen.


Benieuwd naar onze school? Kom dan langs op een van de open dagen van dit schooljaar:

  • Inloopmiddag: Woensdag 20 november
  • Informatieavond voor ouders: Donderdag 16 januari tussen van 19:30 tot en met 21:00 uur
  • Open Dag: Zaterdag 25 januari tussen 13:00 en 15:30 uur
  • Mini Open Huis: Woensdag 5 februari

Inloopmiddag:
Deze middag is speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 om samen met hun ouders een kijkje te nemen in onze school.
Docenten zijn er om alle vragen te beantwoorden, er worden minilessen gegeven en er zijn presentaties met informatie over onze school en ons onderwijssysteem! De perfecte middag om onze school te leren kennen!

Informatie avond voor ouders:
Een avond speciaal voor ouders met kinderen in groep 7 of 8. Ouders kunnen informatie inwinnen over onze school en ons onderwijssysteem. De docenten staan klaar om alles over hun vakgebied te vertellen en alle vragen van ouders te beantwoorden.

Open Dag:
De jaarlijkse open dag is het hoogtepunt van het schooljaar. Ouders en kinderen kunnen tijdens deze middag bij ons op school langs komen. Perfect om een kijkje te nemen in het gebouw, de sfeer van onze school te proeven en informatie in te winnen bij docenten en leerlingen van onze school.

Mini Open Huis:
Een van de open dagen gemist? Geen probleem. Hier is het mini open huis voor. Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 is er een middag georganiseerd waarin je toch nog alles meekrijgt van onze school!

Volgend jaar een nieuwe school?

Gaat uw zoon/dochter volgend jaar naar de brugklas en heeft u nog geen keuze gemaakt over een nieuwe middelbare school?

Kom gerust eens kijken bij ons op school! Neem contact op met meneer Van der Heiden, de teamleider van de brugklas, voor een gesprek of voor een rondleiding in school!